2011/06/21

Snurrig kjol a´la Gekko!

Snurrigt är Stora Systers ledord just nu - efter en snurrvänlig klänning ville hon ha en snurrkjol och den skulle vara blommig!!

Tyget är från ett påslakanutbyte som jag var med i under hösten. Egentligen hade jag nog tänkt sylapptäcken av bitarna, men jag får nog inse min (tids-)begränsning och istället fick det här somrig tyget äran att bli en kjol!

Baksidan av kjolen blev enfärgad eftersom påslakanet bara var mönstrat på mitten och mönstret inte räckte runt hela kjolen.

För att ge lite mer kontrast och liv till den blekblå baksidan så fick det bli en prickig snedslå nedtill.


Mönstret, med instruktioner om konstruktionen, är från Gekko - du kan hitta det här - all heder å tack till henne som är så givmild med tips, idéer, mönster mm!!!

Det är alltid lite roligare, mer givande och inspirerande med de bloggare som delar med sig! Och som Gekko är beviset för - det är ingen risk för att "konkurrenterna" stjäl ens idéer - är man duktig så är man framgångsrik ändå!

3 kommentarer:

 1. Så fin den blev. Och tack för titten hos mig. Alltid kul att hitta till nya (för mig nya åtminstone) bloggare. Har provat sy snurrkjol en gång och det gick åt pipsvängen.

  SvaraRadera
 2. Hej
  Kan det vara du som har skickat mitt hemlispaket?

  SvaraRadera
 3. Japp - det är det;)

  /Lena

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...